At fornøje og gavne – hjælp os med at hjælpe

Hensigten med LIONS-NYTÅR er – udover at underholde og fornøje – at skaffe midler, der kan gavne og skabe større livskvalitet for vore medmennesker.

Koncertens overskud belastes ikke af administrative udgifter.

Overskuddet anvendes udelukkende til kulturelle og sociale formål.

Hjælp os med at gentage en succes: invitér familie og venner med til en eftermiddag fyldt med oplevelser og gode stemninger.

Og hvor er det dog herligt at kunne gøre så mange mennesker glade en søndag eftermiddag!

Tilkøb

Kom og nyd en glas bobler og en lækker tapasbuffet inden koncerten.

Kl. 13.00 ønsker vi hinanden et GODT NYTÅR, der serveres et bobler og der kan nyde en lækker tapasbuffet fra Hotel Pejsegården.

Pris kr. 230,00. Inkl. et glas velkomstbobler. Øvrige drikkevarer tilkøbes.

Bestilling direkte hos Lions Horsens:

Preben Skiby Poulsen på telefonnr. 2014.2291 eller mail: pp@a1match.dk.

Vi glæder os til at se jer.

PÅ GENSYN!

Lions Horsens

Slut op om vores nytårstradition

Nytårskoncerten 2023 I Forum Horsens Langmarksvej 53.

Søndag 8. januar 2023 – kl. 15.00.

Nytårskoncert 2023 Horsens

Skyd nytåret ind med et brag sammen med Preben Kristensen og Odense Symfoniorkester.

15. år i træk i Forum Horsens.

Det bliver et festfyrværkeri af en Nytårskoncert

Publikum kan glæde sig til en boblende nytårskoncert med sprudlende wienervalse og perlende musicalhits.

Nytårsønsker for 2020

Musikchef Finn Schumacker glæder sig til årets store, festlige begivenhed. Traditionen tro spiller Odense Symfoniorkester nytåret ind med en fejende flot nytårskoncert med masser af skøn musik fra Wien, iblandet skønsang og spændende overraskelser. Holdet foran orkestret består denne gang af sopranen Berit Barfred-Christensen, dirigenten David Riddell og entertaineren Preben Kristensen, og jeg glæder mig til både klassiske favoritter og sjov og ballade, fortæller Preben Skiby Poulsen fra Lions Horsens.

Med Odense Symfoniorkester igen igen (15 år i træk), er jeg overbevist om, at musik vil inspirere mennesker, skabe forståelse, styrke fællesskaber og dermed gøre verden til et bedre sted. Orkestret, der består af ca. 80 musikere vil også i år være helt på toppen og give Horsens den bedste start på 2020.

Koncert med vid og bid

Det kan kun blive festligt og fornøjeligt, når den altid veloplagte Preben Kristensen guider publikum gennem en kavalkade af de største komponister som Mozart, Strauss og Offenbach, og naturligvis skal publikum klappe med på Radetzky-Marsch og Champagnegaloppen. Udover at være yderst underholdende, er Preben Kristensen også yderst vidende om den klassiske musik, og et par rappe replikker skal Linje 3-humørbomben nok også få fyret af i anledning af nytåret. På scenen bliver Preben Kristensen smukt flankeret af den unge, gnistrende sopran Berit Barfred-Christensen, og sammen lader de nytårsbruset boble i Horsens.

Potpourri over DEN GLADE ENKE

Populære toner

Forviklinger, flirteri, jalousi og den store kærlighed blandes med nogle af operettens mest populære toner, når orkestret spiller op, og vi går til Maxim’s…

Hør også Vilja-sangen, pavillon-duetten og den skønne Enke-vals.

Lions Nytårskoncert 2019

Vi gentog succén med wienermusik

Champagne- og konfettistemning

Der var masser af champagne- & konfettistemning over Odense Symfoniorkesters nytårskoncert 2018. To veloplagte solister førte publikum igennem en perlerække af wienervalse, polkaer, galopper og øver sig i forførelsens kunst i sange fra de store operetter.

Dirigent:Wolfgang Wengenroth. Solister: Elsebeth Dreisig, sopran og Guido Paevatalu, baryton og konferencier

2017 Wienervalse, virtuose koleraturer og smægtende tenortoner med Odense Symfoniorkester

Der var fejende wienervalse, virtuose koleraturer og smægtende tenortoner på programmet, da Odense Symfoniorkester indledte 2017 med en festlig nytårskoncert i Forum Horsens.

Strauss-dynastiets evigt unge valse, polkaer og galopper står i centrum, tilsat vor egen H.C. Lumbye og suppleret med skønsang fra operetternes metropol.

Dirigent:Kristiina Poska. Solister: Denise Beck, sopran og Bo Kristian Jensen, tenor.

2016 Brazz Brothers  møder Odense Symfoniorkester

Et rytmisk festfyrværkeri med Odense Symfoniorkester og de  norske Brazz Brothers.

2016

2015 blev vores jubilæumskoncert: 10 år med Lions Nytår

I året 2015 afholdt vi vores 10-års jubilæumskoncert.
Det blev fejret!  Vi bød velkommen til en ganske ekstraordinær koncert med operetten over dem alle:

”Flagermusen” af Johann Strauss d.y. i en koncertant opførelse med ikke færre end 7 solister.
Vort publikum efterspurgte danserne fra Juliussens Danseinstitut. derfor kunne vi igen glæde os til et gensyn.

NB! David Danholt vandt den internationale Wagner-konkurrence i Seattle i 2014. Verdens førende Wagner-tenorer deltog.
”Der er champagnens skyld alt sammen’’, siger Prins Orlofsky i sidste scene af Flagermusen. Hjælp os med at vække boblerne til live.

David Danholt som Eisenstein og Lisbeth Kjærulff som Adele i et varmt møde.


Kristine Becker Lund som Rosalinde

Danserne fra Juliussens Danseinstitut var igen et flot indslag.

Peter Schrøder udfyldte til fulde den store rolle som Fængselsbetjent Frosch og som Konferencier.

Odense Symfoniorkestblev dirigeret af Henrik Vagn Christensen , der ramte det meget dynamiske og elegante og kombinerede dette  med den smukkeste orkesterklang.

2014

Det lykkedes igen at lave en fantastisk eftermiddag i Forum Horsens. Gert Henning-Jensen skabte som konferencier en ganske dejlig stemning hos publikum og fyldte tilmed salen med stor velklang med sin flotte tenor. Elsebeth Dreisigs optræden og smukke, klangfulde sopran var en dynamisk oplevelse. Vore dansere fra Juliussens Danseinstitut blev fulgt til dørs med varme klapsalver!

Hvad sagde publikum?

I Horsens Folkeblad fra d. 15.1 14 finder vi  dette læserbrev: 

Nytårskoncert. Ikke mindre end fantastisk. Odense Symfoniorkester, Elsebeth Dreisig, Gert Henning Jensen, og de flotte dansere fra Juliussens Danseinstitut gik op i en større enhed, stor ros til alle, en fantastisk oplevelse. Tak.
– Birthe Devantier, Ternevej 53, Horsens.  

Poul Nicholaisen( PUBLIKUM ) kommer til orde i  Horsens Folkeblad under omtalen af koncerten: 

”Lions gør det rigtig godt, og vi er en flok, der nyder koncerten hvert år,og det her er fremragende. Det bliver ikke meget mere professionelt”.

2013

3 solister fyldte scenen:  Preben Kristensen kom langt omkring med sine alsidige kunstneriske talenter, Mads Knarreborg fulgte godt med og eftermiddagens diva, Louise Fribo, klarede resten med sin smukke, lyse sopran med toner fra musicals og operette. Det blev en eftermiddag med et meget varieret indhold.

2012

Her oplevede vi et program med wienermusik blandet med nyere toner. Sammensat, blandet og udført af Sigurd Barretts krøllede musikerhjerne og smukt støttet af sopranen Winnie Merete Barrett flotte sopran Wienervalsen var igen repræsenteret sammen med vore flotte dansere.

Med Henrik Vagn Christensen fra det Kongelige Kapel som dirigent var der en flot dynamik over hele forestillingen.

Lions Nytårskoncert 2012

2011

En herligt wienerprogram blev med sikker hånd gennemført af den dynamiske, svenske dirigent, Joachim Gustafsson. Vores garvede sopransolist, Nina Pavlovski, kom helt ud over scenekanten sammen med en meget veloplagt, Guido Paevatalu ,som havde rollen som både baryton og en ganske underholdende konferencier.

Det var en eftermiddag, hvor champagneboblerne kom helt ud af flaskerne og var med til at skabe en dejlig stemning.

2010

Vores 5. Nytårskoncert i Forum Horsens havde den skotsk/danske dirigent David Riddell i spidsen for Odense Symfoniorkester. Den unge danske sopran, Kristine Becker Lund, fyldte salen med sin smukke stemme. Danserne fra Juliussens Danseinstitut var som vanligt et festligt indslag.

2010

2009

Koncerten i 2009 blev igen en succes. Vort publikum øges år for år.
Dirigenten Christian Gansch havde ledelsen. Solist var sopranen Ingeborg Børch.

2008 Wiener Bonbon

Koncerten i 2008 var endnu engang en stor succes. Det er herligt at se, hvordan vort publikum øges år for år – i år med ca. 400 nye gæster. Og et herligt gensyn med den charmerende dirigent, Johanne Wildner.

En af vore sponsorer skriver:

  • Det var en stor oplevelse igen i år at opleve den ”spillevende” og charmerende dirigent samt Odense Symfoniorkester.
  • Den måde, stykkerne blev introduceret på af et af orkestermedlemmerne var også med til jt gøre eftermiddagen uforglemmelig.
  • Danserne fra Juliussens Danseinstitut er bestemt også et festligt indslag.

2007 An der schönen blauen …..

I 2007 fortsatte vi med koncerten: ’An der schönen blauen ……’ igen en succes for os og for Odense Symfoniorkester. Nytårskoncerterne fra Wien er elskede over det meste af verden og er en fantastisk tradition – og nu var vi i gang med at lave en koncert-tradition i Horsens.

2006 ODENSE SYMFONIORKESTER

En god start på et nyt år er for mange ensbetydende med oplevelsen af og gensyn med værdsatte traditioner.

Lions Club Horsens vil gerne medvirke til, at vi sammen kan opretholde denne nytårskoncert-tradition i vores by, så vi får en stemningsfyldt start på det nye år – vort publikum vokser år for år, så traditionen er i hus.

Nytårskoncerterne fra Wien er elskede over det meste af verden og ses hvert år af millioner tv-seere, det er en fantastisk tradition!

Derfor glæder os meget, at det er lykkedes at overføre en smule af denne tradition til Horsens.

I januar 2006 gik starten til Lions Nytår med Odense Symfoniorkester. Orkestret udførte et herligt wienerprogram ledet af en charmerende dirigent, Johannes Wildner, der har fået den specielle wiener musik ind med fødslen. Wildner havde medbragt den pragtfulde sopran, Christiane Boesiger. Koncerten blev en meget stor succes. Den spæde start for  en ny tradition i Horsens var lagt.

Johannes Wildner i gang med afslutningen af koncerten i 2006: champagne til vore forsangere.

2004 Gæstespil med DR RADIOSYMFONI-
ORKESTRET

DR Radiosymfoniorkestret og dets chefdirigent, Thomas Dausgaard deltog i festlighederne ved åbningen af Forum Horsens i 2004.

Thomas Dausgaard og DR Radiosymfoniorkestret gav et næsten fyldt Forum Horsens en oplevelse af dimensioner.

Lions Club Horsens og Lions Club Horsens-Bygholm var arrangører.

Succesen gav Lions Club Horsens mod til at fortsætte og forsøge at skabe en ny tradition i byen: LIONS NYTÅR.

Køb billet her

Fortag en bestilling her.